Prijslijst

Prijslijst

Prijslijst pensioenadvies

Buro Zwiers heeft als onafhankelijk consultant jaren geleden al gekozen voor een beloning op urendeclaratie of een vaste prijs. Dat betekent dat onze beloning volledig transparant is. Wij ontvangen geen provisie van verzekeraars. 

Onze advieskosten verdient u terug Uw voordeel bij Buro Zwiers is dus een echt onafhankelijk advies en niet de verkoop van een product. U ontvangt een rekening die overeen stemt met de gedane werkzaamheden. Met de keuze voor Buro Zwiers bespaart u in de toekomst veelal honderden tot duizenden euro's! Vaak kunt u onze advieskosten dus al snel terugverdienen. 

Vrijblijvend intakegesprek

Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij vrijwel altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek is op kosten van Buro Zwiers. Het doel is om de opdracht helder te krijgen en te kijken of er wederzijds vertrouwen is. 

Integer advies tegen een scherp tarief

Bij het formuleren van een opdracht is het doel een integer advies tegen een scherp tarief te geven. Hiermee kunt u uw doel verwezenlijken of uw vragen laten beantwoorden. Door de jarenlange ervaring kunnen wij sneller dan gemiddeld een opdracht afronden.


Let op: gratis pensioenadvies bestaat niet (en heeft nooit bestaan)

Gratis pensioenadvies is iets dat nooit heeft bestaan. Net zo min als de gratis telefoon bij een telefoonabonnement. Het abonnement is namelijk goedkoper zonder het "gratis" toestel. Bij gesloten levensverzekeringen of pensioenregelingen tot 2013 zat de beloning in de vorm van provisie voor de adviseur in de prijs van het product!